Skip links

INTEGRITETSPOLICY

INTEGRITETSPOLICY

CASAB FASAD & BYGG AB vill att du som kund, partners, leverantör och medarbetare skall känna dig bekväm i kontakten med oss och hur vi behandlar dina personuppgifter. Vi hanterar och lagrar endast uppgifter som är relevanta för vår verksamhet.

Personuppgiftsansvarig

CASAB FASAD & BYGG AB, är personuppgiftsansvarig. Det innebär att vi är ansvariga för hur dina personuppgifter behandlas. Vill du ha mer information om detta, kontakta oss så svarar vi på dina frågor.

Personuppgifter

Exempel på personuppgifter som vi samlar in kan vara namn, adress, e-post och telefonnummer.

Vårat register

Finns du i Casabs register har du rätt att få information om vilka uppgifter som sparats och hur vi hanterar dem. Vi lämnar inte ut denna information till tredje part om inte ändamålet kräver det. 

Ett exempel när vi behöver lämna ut uppgifter kan vara till en underentreprenör, i samband med samarbete på byggarbetsplatser. Dina uppgifter sparas i vårt register så länge du är kund hos oss. 

Säkerhet

Vi har rutiner för att dina personuppgifter ska hanteras på ett säkert sätt och har en uttalad policy för att skydda de personuppgifter vi håller.

Insamling av personuppgifter

Vi tar in personuppgifter i samband med att du gör en beställning, för att kunna fullfölja vårt åtagande och leverera till dig som kund. Samma sak gäller även de kunder som ringer in sina beställningar.

Google Analytics

Vi använder analysverktyget Google Analytics i syfte att samla webbstatistik och förstå användarbeteenden, för att forma vårt innehåll på webbplatsen så bra som möjligt för dig som besökare. Du kan läsa mer om detta i vår Cookiepolicy. För mer information om hur Google hanterar data i olika annonsprodukter, gå till Google Analytics webbplats.

Explore
Dra