Skip links

BYGGSTÄLLNING

BYGGSTÄLLNING

CASAB är ett väletablerat byggföretag som erbjuder uthyrning av byggsställningar i Stockholm, Uppsala, Nyköping med omnejd till företag, BRF:er och förvaltare liksom privatpersoner. Vi är en certifierad ställningsentreprenör genom STIB (Ställningsföretagen).

Hyr en säker byggställning i Stockholm, Uppsala och Nyköping

Behöver ni byggnadsställning? Har ni ett pågående byggprojekt som ni behöver kunna arbeta med men som sker på höga höjder? Enligt Arbetsmiljöverket ska alla arbeten som sker över 2 meter ovan marken, ha byggställning. Ska fasadarbete ske, oavsett om det gäller en nyproduktion eller renovering, så kommer ni att komma upp till minimigränsen för kravet på arbetsställning.

Vi monterar, demonterar och hyr ut byggställningar till din arbetsplats.

En byggställning skall oftast beträdas av flera yrkesgrupper som har flera olika arbetsuppgifter. Vi ser till att alla yrkesgrupper kan utföra sitt arbete på ett effektivt sätt och därmed effektivt säkrar din arbetsplats. Varje plats är unik och har olika förutsättningar, vi har resurserna som krävs oavsett hur din arbetsplats ser ut. 

Certifikat för att sälja och hyra ut byggnadsställningar 

Det innebär att vi ansvarar för att byggnadsställningarna är trygga och säkra för alla som arbetar på dem. För att minska risken för fall ser vi alltid över våra byggställningar för att de ska hålla högsta kvalitet, vara säkra men också upplevas säkra. Det händer mycket på en byggarbetsplats. Byggmaterial ska transporteras upp, eller ner. Byggarbetarna ska kunna ta sig upp och ner för pauser, hämta verktyg eller för att kunna kommunicera med varandra. Har de då trygga byggnadsställningar som underlättar gör det att risken minskar för olyckor. 

Vår erfarenhet inom byggnadsställningar - en ytterligare trygghet

Genom åren har vi stött på alla olika sorters ställning – fasadställning, takbomlagsställning, målarställning, hissbrygga, trapptorn etc. Vi vet vad som krävs. Vårt arbete sitter i detaljerna. En bra ställning skyddar yrkesarbetare, boenden, trafikanter och er fastighet. Vi utför alltid beräkningar så att ställningen står även om det blåser storm. 

Se nedan ett urval av våra nöjda kunder och referensprojekt inom byggnadställningar i Stockholm, Uppsala och Nyköping

OFFERTFÖRFRÅGAN

Ring oss på 08 - 716 91 00 eller maila oss på info@casab.se för en offert. Berätta gärna för oss vem du representerar och vad du behöver hjälp så återkommer vi snarast.

Vi kan byggställningar

KONTAKTA OSS
Explore
Dra