Skip links

MURNINGSARBETEN

Murningsarbeten

På Casab behärskar vi det mesta inom puts och murning. Vi arbetar för att vara det självklara valet vid stora och komplicerade projekt i både Stockholm, Uppsala och Nyköping med omnejd. Inget murningsarbete är för svårt. Vi har lång erfarenhet av traditionella hantverksmetoder samt klassiska material och gillar uppdrag som utmanar vår yrkesskicklighet. Vi beaktar alltid ett hållbart arbete i alla våra uppdrag. Vi håller högsta kvalité i både material och hantverk. Mycket av tegelstenarna går att återanvända och ska återanvändas för att behålla helhetsbilden av fasaden men också för att värna och tänka på miljön. Vi kan erbjuda alla former av tegel, i storlek, form, färg och struktur. Ett hållbart och resurseffektivt arbete är något som är viktigt för både människan, miljön och samhällsekonomin. Därför är det viktigt för Casab. 

Murningsarbeten och tegelrenovering för bostadsrättsföreningar, byggföretag och fastighetsägare

Vi utför olika typer av murningsarbeten för brf:er, byggföretag till större fastighetsägare. Vi murar både grunder, socklar, skalmurar, ytter- innerväggar, utfackningsväggar, blockväggar och fasader mm. Vi hjälper till med omfogning, förankring och tilläggsisolering av tegelfasad. På en del befintliga fasader av andra material kan en beklädnad med murat fasadtegel ske. Vi byter och renoverar också skadade tegelstenar. 

Murade tegelfasader 

Tegel är ett naturligt material som bränns i ugnar med mycket höga temperaturer. Detta är något som påverkar utseendet på tegelstenen vilket gör att varje sten får en unik karaktär. Det blir både vackert och speciellt. Värmen gör också teglet till ett hållbart material över lång tid. Teglet värmeegenskaper gör att det blir svalt under årets varma månader med det håller värmen när kylan tränger sig inpå. En annan positiv fördel med en murad fasad är att den kommer att leda bort eventuell fukt och minskar därmed risken för mögel. Underhållet på en tegelfasad är liten medan en ex. en träfasad kräver underhåll och ommålning i ungefär vart tionde år. Man brukar säga att livslängden på puts, med tegel som underlag är upp till 50 år med rätt förutsättningar!

OFFERTFÖRFRÅGAN

Ring oss på 08 - 716 91 00 eller maila oss på info@casab.se för en offert. Berätta gärna för oss vem du representerar och vad du behöver hjälp så återkommer vi snarast.

Vi kan murningsarbeten

KONTAKTA OSS
Murning av fasad
Explore
Dra