Skip links

BALKONGRENOVERING

BALKONGRENOVERING

Vi hjälper till med totalåtagandet för er balkongrenovering i Stockholm, Uppsala och Nyköping med omnejd. Inget projekt är för stort för oss. Vi utför både små och stora balkongrenoveringar för BRF:er, fastighetsbolag och byggföretag. Med vår långa erfarenhet och breda kontaktnät är vi en entreprenör som får jobbet gjort med hög kvalité. Vi är med och hjälper till i hela processen för ert balkongrenoveringsprojekt.Vi kan balkongrenovering och det märks redan från start i er kontakt med oss så att budget för projektet kan hållas och risken för oönskade merkostnader ej tillkommer. 

Vikten av att underhålla och renovera sina balkonger 

Underhåll av balkonger som hör till flerbostadshus är fastighetsägarens ansvar. Balkongen behöver då och då besiktas för att säkerställa att det är en säker plats, oavsett om det finns människor på eller under balkongen. Det är med andra ord oerhört viktigt att genomföra inspektioner som minskar risken för olyckor. På så sätt har du en chans att upptäcka om det finns några skador på balkongen eller dess struktur så att den kan renoveras så snart som möjligt. 
 
Våra tjänster inom balkongrenovering 

Vi utför arbeten på befintliga betongbalkonger. Det kan handla om att balkongen gjutits fel tidigare, eller att material och täckskikt inte funkat ihop för aktuell miljöpåverkan och krav. Betongsprickor är en indikation på att det är dags att kolla om balkongen ska renoveras eller bytas ut. Om armeringslinjer börjar synas på din balkongs betongplatta kan det vara dags att renovera eller byta ut din balkong.

Vi utför följande tjänster inom balkongrenovering: 


- Renovering på befintliga betongbalkonger 
- Omgjutning av balkonger 
- Impregnering och ytbehandling av balkonger 
- Byte och renovering av balkongräcken och fronter 
- Fönsterrenovering

Ta det säkra före det osäkra. Låt oss på Casab göra en besiktning på er fastighet så hjälper vi er med att göra era balkonger både säkra och estetiskt tilltalande igen! 

OFFERTFÖRFRÅGAN

Ring oss på 08 - 716 91 00 eller maila oss på info@casab.se för en offert. Berätta gärna för oss vem du representerar och vad du behöver hjälp så återkommer vi snarast.

Våra uppdragsgivare inom balkongrenovering är bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare, statliga och kommunala fastighetsbolag samt byggbolag. 
Vi utför våra balkongrenoveringar i Stockholm, Uppsala och Nyköping med omnejd. Vi utför ej nyproduktioner av balkonger eller balkongrenoveringar för privatpersoner.

Vi kan balkongrenoveringar

KONTAKTA OSS
Balkongrenovering på renoveringsprojekt
Explore
Dra