Skip links

TRYGGHET GENOM HELA PROJEKTET

VILKA VI ÄR

CASAB FASAD & BYGG AB är verksamma inom puts, mur och ställning i Stockholm och Uppsala med omnejd. Vi har samlat erfarenhet från våra 20 år i branschen och många hundratusentals kvadratmeter senare har vi en enormt djup och bred kompetens inom våra arbetsområden. 

 Få en kostnadsfri offert anpassad till din företagsbehov.

VAD VI STÅR FÖR

Genom noggrann planering av våra projekt, och förebyggande planering mot kvalitet, miljö och arbetsmiljörisker så blir det en produktiv och resultatrik arbetsplats utan komplikationer. CASAB är certifierade inom BF9K och dess verksamhetssystem. Genom detta kan vi garantera en god Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.Vi är väldigt måna om våra kunder och vi strävar alltid efter varaktiga kundrelationer. Vi har återkommande kunder som Skanska, PEAB, samt fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

VI HJÄLPER TILL MED HELHETEN

Vi knyter ihop säcken för era projekt. Vi har byggbodar, containrar, staketlösningar, KMA och inarbetade rutiner som gör oss till ett tryggt val.En arbetsplats berör många och det är många lagar, boenden och trafikanter man behöver ta hänsyn till. Vi sköter all kontakt med berörda myndigheter för samtliga tillstånd som faktiskt behövs för att kunna arbeta. Genom åren har vi investerat i egna manskapsutrymmen, maskiner och väsentliga produkter att få en fungerande arbetsplats. Genom detta har vi en stor fördel att kunna driva igenom en resultatrik arbetsplats.

JOBBA MED OSS

Oavsett vem du är, privatperson eller företag så letar vi alltid efter seriösa aktörer som inte tummar på kvalité. Vi söker konstant efter duktiga yrkesarbetare och entreprenörer som vill kunna kolla tillbaka på ett projekt med stolthet.

Explore
Dra