Skip links

BYGGSTÄLLNING STOCKHOLM

BYGGSTÄLLNING STOCKHOLM

Är du i behov av en byggställning i Stockholm?

Casab Fasad & Bygg AB är ett väletablerat byggföretag som erbjuder uthyrning, montering och demontering av byggställningar i Stockholm till företag, bostadsrättsföreningar, förvaltare samt privatpersoner.

Vi är medlemmar i STIB (Ställningsföretagen) och har lång erfarenhet av att bygga olika typer av ställningar som fasadställning, takbomlagsställning, målarställning, hissbrygga och trapptorn.

Enligt Arbetsmiljöverket ska alla arbeten som sker över 2 meter ovan marken ha en ställning, och detta gäller både nyproduktion och renovering. Vi ser till att alla yrkesgrupper kan utföra sitt arbete på ett effektivt och säkert sätt, och vi anpassar ställningen efter arbetsplatsens unika förutsättningar.

Vi är inte bara experter på byggställningar, utan erbjuder även bygghissar för att underlätta transport av material och personal på arbetsplatsen. Vi är stolta över att vara BKMA certifierade och medlemmar i STIB, vilket är kvalitetsstämplar i byggbranschen och garanterar att våra ställningar är trygga och säkra för alla som arbetar på dem.

För att minimera riskerna för olyckor ser vi alltid över våra ställningar så att de håller högsta kvalitet och säkerhet. En välbyggd ställning skyddar inte bara yrkesarbetare, boenden och trafikanter, utan även fastigheten själv. Vi utför noggranna beräkningar för att säkerställa att ställningen står stadigt även under tuffa väderförhållanden.

Vår långa erfarenhet inom branschen ger oss möjligheten att erbjuda skräddarsydda lösningar anpassade efter kundens specifika behov. Vi förstår att varje projekt är unikt och kräver olika lösningar, och vi har resurserna för att möta dessa krav oavsett hur din arbetsplats ser ut.

Vi har genom åren samlat på oss en lång rad nöjda kunder och referensprojekt inom byggnadställningar i Stockholm. Vårt arbete sitter i detaljerna, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda överlägsen service och kvalitet i alla aspekter av vårt arbete.

Förutom att erbjuda högkvalitativa byggställningar, är vi också engagerade i att säkerställa en hållbar arbetsmiljö och minimera miljöpåverkan från våra projekt. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra metoder och processer för att skapa en säker, hälsosam och miljövänlig arbetsplats för alla inblandade.

Genom att välja oss för ditt byggställningsbehov, får du en partner som inte bara levererar en säker och effektiv lösning, utan också en som bryr sig om miljön och arbetar aktivt för att bidra till en hållbar framtid.

Letar efter en pålitlig och kunnig partner för ditt nästa byggprojekt i Stockholm, tveka inte att kontakta oss. Vår expertis och erfarenhet inom byggställningar kommer att ge dig den trygghet och support du behöver för att ditt projekt ska bli framgångsrikt och säkert.

Fasadrenovering Stockholm

Vi kan byggställningar

KONTAKTA OSS
Byggställning för renoveringsprojekt
Explore
Dra