Skip links

FASADRENOVERING STOCKHOLM

Professionell Fasadrenovering i Stockholm

Välkommen till Casab Fasad, ditt förstahandsval för fasadrenovering i Stockholm. Med över 25 år i branschen, förstår vi vikten av en pålitlig och hållbar fasad i Stockholms varierande klimat.

Varför välja Casab Fasad i Stockholm?

1. Expertkunskap: Vårt team av kvalificerade experter har genomfört hundratals fasadrenoveringsprojekt runt om i Stockholm, från historiska byggnader till moderna bostäder.

2. Lokal förståelse: Som en stolt del av Stockholms samhälle, känner vi till de unika utmaningarna och behoven när det gäller fasadrenovering i staden.

3. Hållbara lösningar: Vi använder endast de bästa materialen och metoderna för att säkerställa att din fasad står emot tidens tand.

Vår process

Att renovera en fasad är en stegvis process och vi är här för att vägleda dig genom varje del av den.

Här är vad du kan förvänta dig: 1. Konsultation: Vi börjar med en grundlig konsultation för att förstå dina behov och önskemål.

2. Bedömning: Vårt team besöker din fastighet för att bedöma dess nuvarande skick och rekommendera de bästa lösningarna.

3. Genomförande: När allt är beslutat, börjar vårt team arbetet med högsta kvalitet och precision.

4. Efterkontroll: Efter renoveringen genomför vi en noggrann kontroll för att säkerställa att allt är enligt dina förväntningar.

Vad säger våra kunder?

“Vårt samarbete med Casab Fasad under projektet Kv Kapellgärdet var enastående. Duktiga killar som lämnar över ett väl utfört arbete. Lätt att samarbeta med." - Robert, NCC

Projekt: Kv Kapellgärdet, Stockholm

Projektinfo: I hjärtat av Stockholm har vi stolt bidragit till uppförandet av Kv Kapellgärdet. Vårt omfattande arbete inkluderade installation av byggnadsställningar, putsning och murningsarbeten, vilket återspeglar vår mångsidighet och expertis inom fasadrenovering.

Läs mer från detta projekt


"Bra kommunikation, en tydlig offert och ett imponerande resultat. Arbetet utfördes smidigt och tidsplanerna hölls. Vi är verkligen nöjda!" - Gustaf, BRF Silverfasanen

Projekt: Silverfasanen, Kungsholmen, Stockholm

Projektinfo: I Kungsholmens hjärta genomförde vi en noggrann fasadrenovering av Silverfasanen 2. Efter att ha blästrat bort den gamla putsen, applicerade vårt kvalificerade team ett nytt lager av hydrauliskt kalkbruk. Vi gav byggnaden nytt liv och lyster, och för att säkerställa dess skönhet mot gatunivåns utmaningar applicerade vi klotterskydd på markplan.

Läs mer från detta projekt


"Casab har visat sig vara en pålitlig och kunnig entreprenör. Det har varit enkelt och smidigt att samarbeta med dem." - Sven A, SERNEKE

Projekt: Kv Lilium, Stockholm

Projektinfo: CASAB stod för den professionella färgningen av betongelement vid Kv Lilium. Med hjälp av en stänkputs-teknik gav vi dessa element en förstklassig finish på uppdrag från SERNEKE, vilket bevisar vår mångsidighet och expertis inom fasadrenoveringsbranschen.

Läs mer från detta projekt


“Vi är mycket nöjda med vår slutprodukt på fasaden. Listverken och utsmyckningarna är väl utförda. Samarbetet och kommunikationen med Casab Fasad har varit bra.” - Projektledning Fasadarbeten, Oscar Properties

Projekt: Nybrogatan 19, Stockholm

Projektinfo: Nybrogatan 19, en gång känd som Sofi Almquists skola, genomgår en omvandling för att bli moderna lägenheter. CASAB spelar en nyckelroll i denna transformation genom att erbjuda invändiga lapp- och lagarbeten. Utöver det, förnyar vi fasaden med kvalitativt kalkbruk, vilket inkluderar detaljerade listverk och utsmyckningar som förhöjer byggnadens historiska skönhet.

Läs mer från detta projekt


Kontakta oss
Intresserad av att veta mer? Läs vidare om våra fasadrenoveringstjänster här eller kontakta oss direkt för att diskutera ditt nästa projekt i Stockholm.

Relaterad tjänst: Byggställning Stockholm

Explore
Dra